lunes, 30 de enero de 2012

Captures de pantalla

Algunes captures de pantalla és veu clarament del bloc que són i fins i tot del tema que tracten perquè han escollit bé la captura. En canvi, unes altres han capturat una part del seu bloc on no hi surt cap informació visual sobre el tema de recerca o simplement no es veu ni de qui és el bloc.
M'agraden més les captures on es veu el titul del bloc i on hi hagi un patró de pantalla amb color perquè això fa que el bloc sigui més bonic i visual.

Tipus de guions

- Què és un guió cinematogràfic?
Un guió cinematogràfic descriu allò que es veu i s'escolta en pelis, documentals, tele, etc.
Té una divisió d'escenes amb personatges i cada un té un guió. Primer s'elabora una idea i després la sinopsi, un breu resum del tema.

- Què és el guió literari?
El guió literari es divideix en actes i escenes. L'autor fa el guió.
És la part de la narració que hi ha darrera el guió  cinematogràfic i és la part literària que t'explica com s'ha escrit.

- Què és el guió tècnic?
Afegeix al literari unes indicacions i tècniques per la gent de so, càmara, etc. Especifica sobre el guió literari allò que s'ha de veure, com per exemple la posició de la càmara.

- Què és l'Story board?
Storyboard és un conjunt de vinyetes que il·lustren les parts principals de l'obra.
És una mena de còmic.

domingo, 29 de enero de 2012

I'd rather be with you!

Hola a toooots i a totes!!! Espero que hagueu començat l'any amb molt bon peu, us deixo aquí una cançó tranquila, per relexionar de totes les coses, a mi, personalment em transmet felicitat, espero que us agradi :)