martes, 15 de noviembre de 2011

Primers passos pel projecte creatiu

QUESTIONARI

1. Sobre què/qui estàs fent la recerca al teu bloc? Sobre la música i els videoclips actuals, basant-me sobretot en l'emisora FlaixFm.


2. Perquè creus que pot considerar-se art? Doncs perquè és una cosa que m'apassiona i que està al meu dia a dia.

3. Què faràs com a projecte creatiu? Explica-ho detalladament. He pensat fer un videoclip amb alguns nous èxits musicals, no sé encara quins, però hi surtirem jo i unes persones més ballant i fent una coerografia.


4. Quines tècniques i/o materials et fan falta? La càmera de fotos es escencial, l'ordinador per editar el video i editar les cançons (ficaré diferents trossos de cançons i les tallaré amb el moviemaker i ficare transicions, etc) i pot ser que fagi algunes cartolines amb alguna cosa escrita per incluir-les en el videoclip.


5. Necessites que algú t'ajudi? Qui? Sí, amigues meves per surtir ballant al video.


6. Quin títol tindrà la nova creació? Encara no ho tinc pensat, però pensaré en algun títol propi que sigui creatiu.

7. Podràs portar la teva creació a l'exposició oral? Sí, però grabat en un pendrive perquè tots ho pugueu veure.


8. Com registraràs el procés? En video o fotografia? En un video. Però també faré algunes fotos per mostrar-vos el procés que he seguit i algunes tomes falses.


9. Quan creus que tardaràs en fer-ho? Dos o tres setmanes depen de si ens coordinem bé amb els passos i de la durada de les cançons.

10. Quins dies ho faràs? Els dimarts i dijous al cole, perquè com que em quedo a volei, així tenim una hora per fer-ho al pati de l'escola. Si fa falta quedariem algun cap de setmana.

11. Pots fer alguna part del projecte a l'escola? Seleccionar les cançons que ficaré en el videoclip i pensar els passos que faré, no garie difícils i intentar copiar alguns trets del videoclip triat.

    viernes, 28 de octubre de 2011

    A good feeling, FLO RIDA.

    Començo avui una entrada en el bloc fent algo diferent, que no sigui penjar-vos un video d'algun èxit nou i ja està.
    Avui us explicaré qui és Tramar Dillard i també us penjaré alguns dels seus millors èxits.


    Bé doncs, Tramar Dillard és un raper afroamericà, més conegut pel nom artístic Flo Rida.
    La seva trajectòria musical va començar amb un grup anomenat Live Crew. Que més tard, van buscar algun segell discogràfic que els agafés, però van ser rebutjats.
    LLavors es va graduar a l'Universitat de Las Vegas durant dos anys, i després va tornar al món de la música. Va remuntar la seva carrera musical i al 2008 va fer el seu primer disc 'Mail on Sunday', que va sortir en seu primer èxit Low, amb la col·laboració de T-Pain (el podreu escoltar més a baix).
    Després de l'èxit que havia tingut el seu primer disc, en va fer un altre l'any 2009 titulat 'R.O.O.T.S', del qual surt un altre major èxit, Right Round (que també el podreu escoltar més cap a baix).
    Després d'haver triunfat tant, va seguir pujant cada cop més fins que al 2010, va aparèixer amb David Guetta amb la cançó Club can't handle me (utilitzada com a cançó del lipdub de la meva escola).

    A mi, personalment m'agrada molt aquest artista perquè ha fet moltes altres cançons que crec que valen molt i perquè cada cop que les escolto, m'agraden tant que m'oblido de les coses i em centro en escoltar aquella música i en les sensacions que em provoca i ja està.


    Low - Flo Rida ft. T-Pain


    Right Round - Flo Rida


    Club can't handle me - Flo Rida ft. David Guetta



    I ara us deixo dos dels nous èxits que m'agraden molt, i espero que a vosaltres també us agradin!

    Who dat girl - Flo Rida ft. Akon 
    


    Good Feeling - Flo Rida
     
    

    jueves, 20 de octubre de 2011

    More music!

    Heeeeeeey people! :)

    Avui publico un altre video d'una cançó que m'agrada molt, Moves like Jagger, de Maroon 5 ft. Christina Aguilera.

    Amb el meu tema de recerca relacionat amb la música intentaré trobar les millors cançons o videoclips que vagi trobant dia a dia, siguin èxits nous o alguns de menys coneguts, i em centraré més amb l'emisora Flaix Fm ja que m'agrada i la segueixo bastant.

    Aquesta cançó té molt de ritme i el videoclip està compost per algunes gravacions antigues que intenten imitar als Rolling.


    PD: La cançó comença en el minut 1:00!

    Una mica més de mi!

    En aquesta entrada explicaré una mica quines són les intel·ligències que desenvoluparé en aquest blog.


    - La intel·ligència MUSICAL és la que tinc més desenvolupada ja que aquest blog tractarà de la música. M'agrada molt aquest món, i crec que podré arribar a ensenyar-vos o a comprendre quins són els meus gustos musicals a través de videos, cançons, explicacions, etc.


    - Una de les altres intel·ligències que tinc desenvolupada és la INTRAPERSONAL, que pretén entendre's a un mateix i a la mateixa vegada als altres.

    miércoles, 5 de octubre de 2011

    Welcome to St. Tropez!

    Hola a tots! Començo el meu blog amb una entrada d'aquesta cançó, Welcome to St. Tropez (Dj Antonie vs Timati feat. Kalenna). Fa una setmana estava a la número 1 de Flaix Fm i ara està en 3ra posició. Crec que és una cançó que anima i que quan més l'escoltes més t'agrada, així que espero que hos agradi a tots vosaltres.